Het Beta-enduroteam de zomer door

Dominique LetlandOm goed in vorm te blijven voor het komende ONK enduroseizoen zijn de rijders en begeleiders de hele zomer bezig. Het Hoope Enduro Park werd bezocht, door praktisch het gehele team. Tijdens het weekend werd er hard gewerkt aan de rij techniek en conditie, op de crossbaan en omliggende enduro trajecten. Op onze facebook pagina staat nog een mooi filmpje. (hartelijk dank aan Seven-One pictures voor enkele foto’s op Hoope park)
Verder kreeg Dominique dispensatie van de KNMV om de EK wedstrijd in Letland te rijden, het werd een zwaar weekend met veel regen en moeras achtige stukken in de route. Dominique wist zonder strafminuten de wedstrijd uit te rijden en eindigde als zestiende in de zwaar bevochten E2 klasse. Een prima debuut op het EK.
De rijders hebben, om toch een beetje de zomer op te zoeken, nog getraind op jetski’s. Dit ivm balans en gasgevoel, het was een leuke en leerzaame dag. Foto’s en Filmpjes kunt u vinden op facebook / www.beta-enduroteam.nl .
De komende weken staan er nog enkele lokale cross wedstrijden op het programma. Verder zal er in verschillende combinaties worden meegedaan aan enkele Duitse enduro wedstrijden. Dit alles om op 1 oktober 2016 helemaal goed voorbereid aan de start te staan in Havelte.