Tegenslag voor Daan Bruijsten in het ONK enduro te Zelhem

daan_zelhemDe organisatie had drie proeven uitgezet die drie keer gereden moesten worden. De eerste proef was een bouwland met daarbij aan een stukje bos. De proef nam zo’n vijf en een halve minuut in beslag. De tweede proef was de spektakelproef bij Hendrik Jan Lovink. Hier hadden ze een aantal rioolbuizen ingelegd en schansen en kombochten in geschoven. Daarnaast zaten er een watergat en een stukje bos in de proef. Omdat het in de week voorafgaande aan de wedstrijd veel had geregend, stond er redelijk veel water op de baan. De rijders deden zo’n vier en een halve minuut over deze proef. De derde proef was langs de vuilnisbelt uitgezet met een paar stukken grasland en een stukjes bos. Deze proef moest per ronde twee keer achter elkaar gereden worden waardoor dit met een tijdsduur van iets meer dan zeven minuten de langste proef was.

Daan Bruijsten was weer helemaal hersteld van zijn griep en had ook geen last meer van zijn hoofd. In de eerste proef opende hij met een tweede scratchtijd en ook in de eerste helft van de tweede proef ging het lekker totdat zijn motor begon te haperen en te pruttelen. Daan heeft alles in het werk gesteld om het probleem te verhelpen maar helaas werd het probleem alleen maar erger en kon hij de derde proef met moeite uitrijden. Daan probeerde van alles maar kreeg het probleem niet verholpen en moest helaas noodgedwongen de wedstrijd verlaten.

De volgende wedstrijd komt al weer snel om doe hoek kijken hij gaat namelijk aankomende zaterdag van start in een van de zwaarste wedstrijden ter wereld, de redbull knockout in scheveningen. Hij zal hier met zijn hier weer met zijn op en top geprepareerde KTM machine aan de start verschijnen met een blauw nummer 70.

Hierna gaan we ons weer opmaken voor de laatste wedstrijd van het seizoen de kampioensrit in Holten! http://daanbruijsten.nl/