Enduro Enter voor 28 januari AFGELAST

Helaas hebben we vandaag de moeilijke beslissing moeten nemen om de 34e Reggerit gepland op de 28 januari niet door te laten gaan.
Door de huidige slechte terreinomstandigheden en de weersvoorspellingen voor de periode tot 28 januari (nachtvorst waardoor het aanwezige (smelt)water niet kan wegtrekken) vinden wij het niet verantwoord om de rit door te laten gaan.

Om het vertrouwen en de medewerking van de gemeente, waterschappen, boeren en overige grondeigenaren niet onnodig onder druk te zetten, zeker gezien de zware rit van vorig jaar, hebben wij deze beslissing moeten nemen.
We willen de goede relatie die we in de afgelopen jaren met alle belanghebbenden hebben opgebouwd niet op het spel zetten zodat we komende jaren weer een beroep hen kunnen doen.

Daarnaast hebben we organisatorische problemen om de vele helpers die we in de dagen voor en tijdens de rit nodig zijn rond te krijgen.

Omdat met het wegvallen van de wedstrijd in Enter de enduro-competitie 2017 nog maar bestaat uit 6 wedstrijden gaan wij binnenkort in overleg met de KNMV om te kijken of wij een nieuwe datum kunnen vinden in het 2e deel van de kalender 2017.

Doordat we bij de inschrijving gebruik hebben gemaakt van Paypal kunnen we jullie inschrijfgeld niet automatisch terugstorten.
Daarom vragen we jullie om voor het terugstorten van het inschrijfgeld een e-mail te sturen naar contact@entersemotorclub.nl met daarin de onderstaande gegevens:

Naam:
Klasse:
Startnummer
Rekeningnummer:

We hopen dat jullie begrip hebben voor onze beslissing,

De Enterse Motor Club