Enduro.nl Rookie klassement 2021 NU AANMELDEN!!

Rookie Marijn ten Cate krijgt de check en medaille van mr enduro.nl Henk van der SpekHet enduroseizoen loopt al dus hoogste tijd voor alle rookies om zich aan te melden. De winnaar van het enduro.nl rookie klassement 2021 krijgt een “gouden” medaille en 100 euro cash en eeuwige roem. In 2020 werd er met maar één wedstrijd geen winnaar gehuldigd. De aanmeldingen die in2020 geldig warenzijn nu gewoon meegenomen. Maar sta je er niet bij en heb je nu voor het eerst een nationale licentie (geen hobby want die rijden vaak een ronde minder) meld je dan snel aan via info@enduro.nl.

Niet de minsten gingen jou voor als winnaar:
2019 Marijn ten Cate (N1)
2018 Marc Zomer (N1)
2017 Dennis van de Brug (N3)
2016 Dominique Tijhuis Trutmans (N2)
2015 Daan Bruijsten (N2)
2014 Thierry Pittens (A1)
2013 Kevin Dijk (N1)
De prijs is voor de snelste nieuwkomer bij de nationalen die dit jaar voor het eerst een endurolicentie heeft gekocht. Ook mogen deelnemen zij die vorig jaar pas tijdens de laatste drie wedstrijddagen zijn ingestapt. Rijders die denken hiervoor in aanmerking te komen, moeten zich zelf melden op info@enduro.nl
Er wordt met een puntengemiddelde gewerkt, dus ook tijdens het seizoen je rijbewijs halen en meetellen voor dit klassement is mogelijk en biedt gelijke kansen op de hoofdprijs! Meer info.