VERZORGING 2019 ENDUROTEAM EEFDE

In de aanloop naar de eerste wedstrijd van 2019 merken we dat veel mensen zich al wel hebben ingeschreven voor de eerste wedstrijd Holten, maar nog niet hebben gemaild of ze gebruik willen maken van onze service.

Enduroteam EEFDE is al geruime tijd druk bezig om de administratie m.b.t. de verzorging op orde te krijgen. Daarom is het afgelopen jaar al een aantal veranderingen aangekondigd voor 2019: er komt een maximaal aantal mensen die we kunnen verzorgen. ieder moet zich aanmelden via enduroteameefde@gmail.com.

We willen al ‘onze’ rijders goed van dienst kunnen zijn: Het maken van de vertrouwde lijsten en kaartjes, maar ook rust en duidelijkheid op de tankstop zijn onmisbaar om jullie op tijd en probleemloos naar de klok te helpen.

Om alles goed te laten verlopen willen we graag dat iedereen op bovenstaand mailadres meldt bij welke wedstrijden we op hem moeten rekenen.

Rijders die al (meerdere seizoenen) bij ons verzorgd worden, hebben voorrang tot zaterdag 2 maart a.s. maar moeten WEL even laten weten welke wedstrijden ze rijden via enduroteameefde@gmail.com.

Nieuwe aanmeldingen worden altijd behandeld op volgorde van binnenkomst.

Voor alle duidelijkheid nog éénmaal de veranderingen op een rijtje:
Eén vast aanmeldadres voor de verzorging: EnduroteamEefde@gmail.com
Licentiehouders: Graag even aangeven welke wedstrijden je rijdt en met welk nummer (je kunt je uiteraard nu aanmelden voor alle wedstrijden van het ONK en eventueel ook St. Hubert en Walcourt in België)
Daglicenties: Graag even doorgeven onder welke naam je hebt ingeschreven zodat we je kunnen opzoeken in de startlijsten
Afmeldingen: heb je je aangemeld maar ga je niet van start: graag even een mailtje, zodat we iemand anders in jouw plaats kunnen helpen
Deze werkwijze is niet bedacht omdat we de rijders op willen zadelen met nog meer beslommeringen, maar om één en ander soepeler te laten verlopen voor de vrijwilligers van het verzorgingsteam: Zij offeren hun vrije zaterdag op (weer of geen weer) voor jou en je collega- rijders, het enduroteam en de sport, dus wij moeten serieus rekening houden met hun signalen dat onze maximale capaciteit bereikt is en bewaakt moet worden.

Het heeft dus geen zin meer zich om via andere kanalen/personen aan te melden voor de verzorging.

Het mailadres info@enduro-mxteam.com is met ingang van dit seizoen niet meer beschikbaar.