Africa Eco Race 2020: 6000 km tussen Monaco en Dakar

Kom mee, naar de mooiste gebieden van West-Afrika, naar het zand, de duinen en de eindeloze schoonheid van Afrika. De Africa Eco Race brengt je terug naar de oorsprong van de rally-raid: alleen met je voertuig en het roadbook, in de leegte van de woestijn. Organisator en autosport-legende Jean-Louis Schlesser staat garant voor een prachtige wedstrijd, in de traditie van de grote woestijnrallys.

12 etappes in 3 landen
Op 5 januari vertrek je vanuit Monaco, voor 12 etappes door Marokko, Mauritanië en Senegal. Op 19 januari 2020 kom je aan bij het Lac Rose, de traditionele finishplaats aan het prachtige zoutmeer in de duinen bij Dakar. De tocht door de woestijn, vanuit Europa naar Dakar maakt de Africa Eco Race uniek.

Volg de wedstrijd op TV, online en op social media…
Afgelopen jaar was de Africa Eco Race via Eurosport, RTL 7 en Ziggo te volgen, net als via social media, youtube en de kanalen van de gespecialiseerde websites zoals Rallymaniacs. Op 19 mei om 09:00u. is de laatste herhaling van de uitzending over de Africa Eco Race 2019 op Ziggo Sport.

…en maak je eigen programma met beelden van de organisatie
De Africa Eco Race biedt de mogelijkheid om een eigen programma te maken, met beelden van de organisatie en je eigen materiaal. Het productieteam van de organisatie helpt je tegen een onkostenvergoeding met de prachtigste beelden vanuit de helicopter en vanaf de proeven, zodat je het thuisfront echt iets kunt laten zien.

Schrijf voor 30 juni in tegen het laagste tarief!
Het inschrijfgeld voor de Africa Eco Race wordt voor het derde jaar op rij niet verhoogd. Per kilometer zijn we een van de meest betaalbare professioneel georganiseerde wedstrijden. Tot 30 juni is het laagste tarief van toepassing. Na je inschrijving, je licentie en de huur van je veiligheidsvoorzieningen hoef je alleen het vliegticket vanuit Dakar nog te regelen. Bekijk alle voorwaarden en prijzen op www.africarace.com

Meer informatie:
Overweeg je om mee te rijden? Neem dan contact op met Niels Hatzmann, niels@dutchrallypress.com, 06 22937109 of bekijk de uitgebreide website: www.africarace.com