Max Schwarte start in Enduro kampioenschap op Sherco 125SE

De 19 jarige Max Schwarte uit Nijverdal uitkomend in het Open Nederlands kampioesnschap MX2 op een Gebben Yamaha, waar hij momenteel op een keurige 9e plaats staat heeft in overleg met zijn team en sponsors besloten om zich ook te gaan richten op het rijden van Enduro’s.

Mede dankzij de ondersteuning van o.a. Marcel Morsing van Stichting Motorsport Promotie Oost Nederland, Autobedrijf Bie Olthof te Nijverdal en Harmsen MX Service heeft Max Schwarte vorige week besloten om met behulp van ondersteuning van Sherco Benelux uit te komen op een Sherco 125 SE FACTORY in het E1 Inters kampioenschap.

Max heeft tijdens diverse jeugd enduro’s in het verleden en tijdens de cross country in Harfsen vorige week op beide dagen laten zien zich thuis te voelen op enduro terrein en kijkt daarom enorm uit naar zijn eerste E1 Inters wedstrijd in Hellendoorn op 5 oktober.

Max wil hierbij Sherco Benelux, DoubleD, Bie Olthof , MaxGrip, Harmsen MX Service, BSL en Veenaas en zijn overige sponsors bedanken om dit mogelijk te maken.

Naast de enduro’s in 2019 en 2020 zal Max volgend seizoen tevens uitkomen in de ONK MX2 waar hij dit seizoen hoopt af te sluiten binnen de top 10.