Het 20ste enduro seizoen van Hans Vogels is begonnen!

Het leek erger dan het was!
Ondanks de vele regenval de afgelopen dagen/weken, lag de enduro van Enter er heel mooi bij. Er waren wel wat natte plekjes, maar niet zo veel als dat op de foto’s lijken te zijn. De fotografen staan natuurlijk altijd bij het spektakel!

De omstandigheden waren meer dan prima en Hans Vogels reed een fijne wedstrijd. “Ik was alleen niet snel genoeg om in de top 3 te rijden. Mede doordat er Belgen meereden en één van die snelle mannen er nog voor kroop in het klassement, verdwenen er nog wat punten voor mijn neus en ik werd vierde.”

Niets meegemaakt, ligt het daar dan aan?
Hans maakte niets mee deze wedstrijd. “Geen gekke schuivers, geen boompjes geknuffeld, niet gevallen, gewoon helemaal niets!” Op de vraag of het verstand dan echt met de jaren kwam bleef het even stil.. “Nee joh!” was toen het antwoord. “Ik kan wel denken dat ik de enige ben die veel heeft getraind voor dit seizoen, maar de rest heeft ook duidelijk niet stil gezeten. Ik heb gewoon echt lekker gereden! Het seizoen is pas net begonnen, dus het kan nog alle kanten op!”

Volgende week enduro Holten wordt (hopelijk) verschoven.
De enduro van Holten volgende week, wordt vanwege de slechte omstandigheden hopelijk verschoven. Voor nu is de wedstrijd afgelast en zal er met de gemeente gekeken moeten worden naar een alternatieve datum. Om de weilanden en bossen te sparen, is het soms nodig om zulke maatregelen te treffen als het te slecht is. Als zo’n wedstrijd dan toch doorgaat wordt er te veel kapot gereden en wordt de kans dat het lastiger wordt om volgend jaar weer te organiseren daarmee ook groter.