Trainings simulatie enduro In Oirschot op 23 en 30 augustus

Op 23 en 30 augustus organiseren Wesley Pittens en Peter Huijbregts in samenwerking met MCO Oirschot een enduro trainings simulatie. Een dag waarop trainen en verbeteren op alle enduro aspecten maximaal mogelijk is. Zo wordt er gereden met transponder en zijn alle tijden van alle rijders zichtbaar. De proeven worden gemaakt in samenwerking met Hans Vogels, Arno Willems & Thierry Pittens.

Hoe ziet de enduro trainings simulatie eruit:
Maximaal kunnen er 50 deelnemers worden toe gelaten voor deze enduro trainings simulatie. Elke deelnemer krijgt zijn eigen vak waarin hij/zij de motor + eigen spullen neer kan zetten. Vervolgens krijgt elke rijder een start tijd. Precies op deze start tijd moet je de proef starten.
Deze proef zal tussen de 6 – 8 en minuten lang zijn. Nadat jij de proef hebt gereden rijd je terug je vak in waar je wacht en je klaar maakt voor ronde 2. In totaal rijdt elke deelnemer 6 x de proef met een totale proeftijd tussen de 36 en 48 minuten. Alles zal te volgen zijn via de live timing.

Per rijder word 1 helper toegelaten. Er is geen publiek welkom helaas.
Deelnemers worden verwacht tussen 12 en 13 uur. Om 13:30 uur gaat de poort dicht. Om 14:00 uur start de eerste rijder en om 17:00 uur is het afgelopen.
De kosten bedragen €40,-
Inschrijven kan door te mailen naar: Pittensallroadacademy@hotmail.com