Video: Nick Kouwenberg test 250cc tweetakt 2021 Enduro Modellen

De Husqvarna’s en KTM’s zijn ruim vertegenwoordigd in de lage landen op het gebied van cross en enduro. Toch blijven Sherco, TM en Beta ook aandringen op een plekje in de markt. De doorontwikkeling en internationale successen van deze in Nederland kleine merken vielen ons op. We namen contact op met de importeurs en dealers om eens 5 modellen aan de tand te voelen. Allen 250cc tweetakt enduro.

Testrijder Nick Kouwenberg stond reeds aan de start in de Grand Prix Motocross wedstrijden, AMA Supercross en rijdt momenteel nog voor het plezier op nationaal niveau. Een ervaren coureur op het circuit maar nog blanco op enduro gebied. Hij ging graag de uitdaging aan om een volle middag aan de lopende band deze 5 modellen rond het Cross Country parcours in Heerde te sturen.Brry Media verzamelde alle ins & outs en maakte er een mooie clip van. Klik hier voor de video.In de clip vindt je alle details over de modellen. Hieronder vinden jullie de prijzen.

BETA
Te beginnen met de Beta 250 RR Racing vertegenwoordigd door Rene Satink van Resa Racing. De Beta 250 RR Racing zoals hij word getoond in de clip kost: €10.233,- (incl BTW, BPM en Kenteken). De standaard 250 tweetakt editie (Beta 250 RR) is er al vanaf €9287,-

HUSQVARNA
Na de Beta stapte Nick over op de Husqvarna TE 250i. Deze motor werd vertegenwoordigd door Luca van der Geer van Husqvarna Nederland. De Husqvarna TE 250i kost zoals hij in de clip word bereden €12.090,- (incl BTW, BPM en Kenteken).
De Moto Inside aangesloten Husqvarna Dealers zijn:
JTX Racing – Cuijk
Laurense Motors – Boekel
Hannamax Motorsport – Hedel

SHERCO
Ook het Franse merk Sherco was vertegenwoordigd. Marcel Schwarte presenteerde de Sherco 250 SE Factory. Deze motor is klaargemaakt voor Harmsen MX Service. Deze Sherco 250 SE Factory kost nieuw: €10.699,- (incl BTW, BPM en Kenteken)
Het basismodel (de Sherco 250 SE Racing) is er al vanaf €9749,-.
De Moto Inside aangesloten Sherco Dealer is:
Robbe Motoren – Giessenburg

KTM
Luca van der Geer had namens KTM Nederland ook een KTM EXC-250 Six Days meegenomen. Deze Six Days editie kost nieuw: €12.690,- (incl BTW, BPM en Kenteken)
De standaard EXC-250 tweetakt editie is er al vanaf €11.890,-.
De Moto Inside aangesloten KTM Dealers zijn:
JTX Racing – Cuijk
Laurense Motors – Boekel
Hannamax Motorsport – Hedel

TM
Enduro specialist Lucas Dolfing leende zijn TM 250 2T END uit voor deze test. Deze motor is klaargemaakt bij Van Der Vegt Motors. De TM 250 2T END kost nieuw zonder de benoemde extra’s: €10.599,- (incl BTW, BPM en Kenteken).

We danken alle betrokken partners, rijder Nick Kouwenberg, filmproducent Brry Media, Cross Country Heerde en iedereen die een helpende hand heeft geboden om deze clip tot stand te brengen. We wensen alle Cross Country en Enduro fanaten er veel plezier met deze geweldige motoren.

Geslaagd Cross Country weekend in Nederweert-Eind.
We blikken terug op een erg geslaagd Moto Inside – Cross Country weekend in Nederweert-Eind. Helaas erg gelimiteerd in het aantal deelnemers vanwege de corona maatregelen, maar alsnog een geslaagde vrije training.

We willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun deelname!

Voor aanstaand weekend zijn er nog enkele plaatsen vrij gekomen.

Je vindt de vrije-trainingen in de App bij ‘Events’ of via de link in onze web-app: https://app.motoinside.app/events/