Mike Bokslag rijdt sterk in zware EK in Tsjechië

Afgelopen weekend heeft Mike de 2e ronde van het EK Enduro 2021 gereden in Tsjechië. Na de eerste in Italië, in april al goed gereden te hebben, was ook nu weer de BROUWER MOTORS KTM 250 TPI optimaal geprepareerd in Zwartebroek.

Mike reed meteen goede tijden in de eerste ronde op zaterdag. Af en toe zelfs de snelste Nederlander op scratch en er waren maar liefst 18 Nederlandse rijders afgereisd naar Tsjechië.

Mike was goed gefocust en had geen moeite met de gladde hellingen waar de METZELER banden, TVD vering, in combinatie  met zijn rijtechniek, veelal opgedaan in het WK vorig jaar, alle ronden, beide dagen, in 1x naar boven reed. (1 helling in 2x gedaan, dag 2). Dat maakte ook dat hij ruim binnen de tijden bleef en dus geen straftijd. Tevens kon hij het goed volhouden beide dagen.

In zijn klasse stond Mike een paar keer 4e, waar nr.1 Kouble,  de snelste van de scratch was. Uiteindelijk was Mike 5e en 6e en staat hij in de EK stand nu een sterke vierde plaats. Op scratch zaterdag 2e Nederlander en zondag 3e Nederlander.

Over twee weken reist Mike af naar Italië voor de deelname aan de 6-daagse in het Junior Trophy team. Bij deze wil Mike alle sponsoren bedanken voor hun steun & hulp om dit mooie resultaat mogelijk te maken.