Peelrandrit Handel zondag 31 oktober

Op de laatste zondag van oktober, 31 oktober, organiseert MC de Peelrijders uit Handel voor de 32e keer haar jaarlijkse off road motorrit. Na een jaar gedwongen afwezigheid doet de organisatie weer haar uiterste best om net als voorgaande jaren de deelnemers een uitdagende route voor te schotelen. Dat wil zeggen heel weinig verharde weg op een route van circa 40 km met zandpaden, bospaden, aardappelvelden en kruipdoor-sluipdoor. Er wordt gereden volgens het MON-reglement.

Nieuw is dat de deelnemers zich dit jaar vooraf digitaal in moeten schrijven. Dit nieuwe inschrijfsysteem in samenwerking met MotoInside is zo ontwikkeld dat je vooraf ook je (dag)verzekering kunt regelen. Geen rompslomp meer met papier en geld op de dag zelf. Inschrijf-QR-code tonen, controle op legitimatie, en rijden.

Alle informatie over vertrektijden, vertrekplaats, deelname quads (max 150) e.d is te vinden op de vernieuwde website www.peelrijders.nl.

Het inschrijfgeld voor deze druk bezochte off road rit bedraagt 30 euro plus (eventueel) 15 euro voor een MON-dagverzekering.

Er wordt onderweg gecontroleerd op zwartrijden. De route voor de quads wijkt net als eerder voor een deel af van de route voor de motoren.

Het spreekt voor zich dat van elke deelnemer wordt verwacht dat het materiaal en de papierwinkel (verzekering, kenteken e.d.) in orde is. Op het geluid zal worden gecontroleerd. Géén rijnummers op de motoren.