Voorjaar = Jeugdenduro!!!

Rick Folkers Jeugdenduro WesterborkDe vorst is uit de grond (welke) en dan komt de Jeugdenduro er aan. We beginnen in Westerbork a.s. zaterdag 19 maart. Vorig jaar al een succes met 33 deelnemers. Nu hebben zich via de KNMV al 40 rijders aangemeld (excl daglicenties). KLIK HIER voor de foto’s van die wedstrijd in 2015 en het verslag dat ook de route en de proef beschrijft. Er kunnen altijd nog daglicenties bij, ter plaatse aanmelden. ’s Zondags kunnen de JE2 mannen en de papa’s (of mama’s) dan meedoen aan de cross country op het zelfde parcours. Georganiseerd door MSV Motordrenthe.
Op 9 april gaat het dan verder met de ingelaste wedstrijd in Rilland (provincie Zeeland) georganiseerd door de MEVZ. Vorig jaar was daar al een zeer geslaagde 3 uurs enduro. Nu wordt het een ideale combinatie met ’s morgens de Jeugdenduro en ’s middags de 3 uurs enduro (solo en team). Op de route van ruim 10 km worden voor de Jeugd twee proeven uitgezet; één op en rond de crossbaan en één in het bosgedeelte. In het verslag van vorig jaar (klik hier) lees je een beschrijving van die route met video van de hele ronde en foto’s.
Op 23 april organiseert de MAC Veldhoven op en rond circuit de Landsard in dezelfde combinatie. ’s Morgens de Jeugd en ’s middags een 3 uurs (team) enduro voor 2 mans teams. Voor het verslag van vorig jaar, de foto’s en een video van de hele ronde klik je hier. Er komt weer één proef; de J2 rijdt 5 ronden en de J1 doet er vier net als de daglicenties.
Duuuusss… aan de bak jongens en meisjes!!!!