Technische keuring (O)NK enduro Harfsen op donderdag 27 oktober

Op 28 en 29 oktober vind in Harfsen het EK Enduro plaats met in het bijprogramma beide dagen een wedstrijd om het (O)NK enduro. Beide dagen zullen alle (O)NK klassen aan de start komen voor een tellende wedstrijddag. Exacte informatie hierover volgt in het aanvullend reglement (binnen 14 dagen beschikbaar). Inschrijving is alleen mogelijk voor beide dagen.
Afhankelijk van het aantal inschrijvers bij de EK, zal er besloten worden om wellicht een gelimiteerd aantal daglicenties toe te laten. Hierover wordt in oktober een besluit genomen.
Aangezien de motoren gekeurd moeten wordenen voorzien worden van markeringen, is er op donderdag 27-10-2016 tussen 09:00 en 18:30 (tot 18:15 kunnen motoren worden aangeboden) de technische keuring voor de (O)NK deelnemers. Dan kunnen jullie hier rekening mee houden i.v.m. eventuele snipperuurtjes bij de baas.
We begrijpen dat het voor sommige personen niet ideaal is dat je extra moet snipperen voor dit evenement, we hebben het echter zo schappelijk mogelijk geprobeerd te regelen en moeten ook met andere factoren rekening houden. We rekenen derhalve op jullie begrip. Meer informatie op www.mxharfsen.nl