MEVZ organiseert endurotraining op het strand

Op zaterdag 30 november a.s. organiseert Motor Enduro Vereniging Zeeland haar derde endurotraining. Dit keer met een zeer bijzondere locatie: het Zeeuwse strand!

De strandtraining geldt als een mooie afsluiting van het enduroseizoen, aangezien aanstaand weekend de Nationale Kampioensrit in Hellendoorn wordt verreden. Op het strand bij de Noorderhoofdweg (Panoramaroute) tussen Westkapelle en Domburg ervaren deelnemers de facetten van het endurorijden in het zand. De training staat onder leiding van instructeur Stefan Hage – uitkomend in het ONK Inters E2 – en gaat om 11.00u van start. Omstreeks 16.00u is de strandtraining afgelopen. Er is plaats voor 50 deelnemers, leden van MEVZ krijgen korting op het inschrijfgeld. Toegang voor bezoekers is gratis. Meer informatie kunt u vinden op www.mevz.nl.

De MEVZ is in maart 2013 opgericht om bekendheid te geven aan de endurosport in Zeeland. Deze ‘vriendelijke’ tak van motorsport is in het Oosten van het land al erg populair en in landen als Frankrijk trekt het overweldigende bezoekersaantallen. Door het organiseren van trainingen, clinics en andere activiteiten probeert men enduro ook in Zeeland te populariseren en te ontwikkelen.