KWF donateurscompetitie: finish in zicht

Met de Kampioensrit in Hellendoorn voor de deur nadert het eind van het seizoen en daarmee ook het eind van de Donateurscompetitie 2013. Donderdag de 21e is de keuring van de motoren, na de keuring komen ze in het parc ferme te staan (buiten) en vanuit daar moeten de rijders lopend naar de start en in hun minuut mogen ze de motor pas starten. Dat blijft een spannend moment gezien de kou er nog wel eens voor wil zorgen dat er één niet wil starten.

Nieuw op de donderdag is de Proloog voor de Inters, zij zullen ’s avonds al een proef moeten rijden in het centrum van Hellendoorn! Dat gaat spektakel worden!!

De start is vrijdag en zaterdag vanuit het avonturenpark die 2 dagen ingericht is als endurokamp, koffie broodjes en een warme hap zal daar te verkrijgen zijn top geregeld door de motorclub MCNH.

Wie zal de Donateurs competitie winnen??

In de top 3 staan nu: 1 Rendo Boersma 2 Kevin Dijk en 3 Bas Stapelbroek echter kan er nog van alles gebeuren! Mark Wassink uit het WPM team staat nu op 4 en dat zou nog wel eens kunnen veranderen. Zal Rendo het volhouden??

In deze competitie zijn er 3 Bekers (zoals het hoort) deze worden op de feestavond uitgereikt, zorg dat je er bent want is de nummer 3 er niet dan gaat de beker automatisch naar de nummer 4 (nieuwe nr 3).

Zelf zal ik niet deelnemen aan de 2daagse, we proberen zoveel mogelijk (bewegende) beelden te maken vanuit helmcamera’s en vanuit de zijlijn. Doel van de film is om de Nederlandse Enduro samengevat te kunnen laten zien zodat een leek begrijpt wat ons elke avond bezighoud.. Komen er alleen toppers in beeld? Nee ook Wassink en Pittens zullen vereeuwigd worden! Alle klasses en (nagenoeg) alle rijders komen er op, dat is de insteek. Na de Kampioensrit zullen we deze beelden samenvatten tot er een film uit komt die onder de kerstboom kan komen te liggen. Op Dvd zal de film verstuurd kunnen worden en ook de opbrengst zal naar het KWF gaan (-kosten dvd en verzenden uiteraard).

Mijn streefbedrag was €1000 en met nu dik €900 zal dat bedrag gehaald worden en dat is fantastisch!

Neem genoeg kleingeld mee er is een bus waar dat prima in past!

Ik wens iedereen veel succes bij de 2daagse!

Sportieve groet, Oscar Pelgrim en Bergh in het Zadel voor het KWF