Gebroeders Pittens scoren hoog in ONK Enduro in Bergeijk

wesley_bergeijkGebroeders Pittens hebben in de vierde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Bergeijk goed gescoord. Wesley wist in de E2 klasse zijn tweede achtereenvolgende overwinning te pakken en Thierry was snel in de E1 klasse en verzekerde zich hierin van een tweede plaats.

Er waren in Bergeijk drie hele mooie proeven uitgezet door het Braboteam. In de bosproef lag de snelheid hoog. Dit was niet helemaal het ding van Wesley maar toch wist hij hier constante tijden neer te zetten. Proef 2 was een crossproef met daarin van alles verwerkt. Hier ging het lekker en hij wist zijn Husqvarna makkelijk rond te sturen door de carrousel. De derde proef was uitgezet op en rondom het Grand Prix circuit van Valkenswaard. Wesley vloog hier rond en was hier in iedere ronde het snelste in de scratch. Dit ging geweldig met daarbij nog een eindsprint op het einde.

Wesley pakte in Bergeijk zijn tweede overwinning oprij. Hij hoopt dat hij deze vorm in de komende wedstrijden verder kan zetten. Wesley kijkt met een goed en tevreden gevoel terug op de enduro in Bergeijk. Daarnaast wil hij de organisatie en de vrijwilligers bedanken voor de topprestatie die zij hebben geleverd.

thierry_bergeijkThierry voelde zich super in de bosproef. Dit was echt zijn ding en hij knalde hier agressief rond op zijn 125cc 2-takt Husqvarna. In alle ronden wist hij hier de snelste tijd neer te zetten. Echter op proef 2 moest hij wat toegeven en in proef 3 wist hij de aansluiting goed te behouden. Dit resulteerde in een mooie tweede plaats in de E1 klasse.

Op zaterdag 24 oktober gaat het Open Nederlands Kampioenschap Enduro verder in Vorden.