Kaiya Brouwer ondanks blessure twee keer aan de finish tijdens WK Estland

Dag 1 wk Estland
Vandaag behoorlijk afgezien tijdens het wk in Estland😅.
Het rijden ging niet zoals normaal door de pijn, maar ik ben blij dat ik gefinisht ben na 3 ronden van 72km en 2 uur lang.
We kwamen hier voor het podium, maar met een 4e plaats in de open 2 takt klasse mag ik gezien de omstandigheden tevreden zijn.
Op naar morgen, hopelijk kan ik m’n bed nog uitkomen🤪

NB. Op woensdag tijdens het lopen van de 1e proef ben ik hard door m’n enkel gegaan. Gelukkig niks gebroken, wel heb ik mijn enkelbanden afgescheurd. Hierdoor heb ik niet alle proeven kunnen lopen. In overleg met mijn fysio ga ik wel proberen om te rijden met als risico dat het herstel iets langer kan duren.

Dag 2 wk Estland🇪🇪
De hele wedstrijd op een 3e plaats gelegen tot 2 proeven voor het einde van de wedstrijd, toen ben ik helaas het podium op 10 seconden misgelopen.
Dit was zuur, maar ik ben blij dat ik überhaupt heb kunnen rijden dit weekend.
Nu de enkel een paar dagen laten herstellen en dan gaan we het volgend weekend in Zweden nog een keer proberen💪
Dank aan alle sponsoren die dit mogelijk maken:
Leonard Moulijn
#AndreMotors – #KtmNederland – #WPsuspension – #WichersTrucking – #LangenbergMotors – #BuursemaBouwbedrijf -#LambobouwBV – #IdosInterieurs – #BoshoeveHoutEnBouwmaterialen – #Griekspoor – #Smitma – #D. Tourneur & Fils Combustibles – #TwinAir – #Ibbenhorstfysio –
#TechnischeHandelsondernemingVeltink – #KRCvanElderenAccountants – #EDP – #PutolineOil – #Pirelli – #Sportvoedingwebshop – #SportcentrumMostert – #Fasttech – #Gasdevil – #MotoXlift #WlmDesign – #ControlClubWierden