WPM team uitgebreid met Noorse Vilde Marie Holt

Doorbraak voor Vilde Marie Holt in Nederland.
Na een adembenemende prestatie, waarbij ze tegen de beste van Europa streed, eindigde ze als 2e in de laatste ronde van het Europees kampioenschap in Hellendoorn.
Haar agressieve rijstijl viel op en maakte indruk op André Pullen. De eigenaar van WPM Motors, een gerenommeerde Enduro KTM / GASGAS-dealer.
Mr. Pullen heeft meer dan 20 jaar enduro-ervaring op het hoogste niveau. Zijn team en passie voor enduro hebben hem over de hele wereld gebracht, geconcurreerd en voor enduro-talenten gezorgd. Zijn ongelooflijke staat van dienst van meer dan 4000 enduro-fietsen verkocht via WPM Motors is indrukwekkend.
Zijn interesse in Vilde komt voort uit passie voor de sport en het geloof dat ze het helemaal zou kunnen gaan.
Quote Mr. Pullen: “Ze moet iets rusriger worden en meer ervaring opdoen, dan zal ze snel zijn..ongelooflijk snel. Door haar een plek in ons team te geven hopen we onze ervaring en know how te kunnen inzetten om haar naar de top te helpen!
Vilde zal GASGAS rijden, maar we zullen haar ook af en toe op KTM’s hebben.”
We zijn blij met haar keuze om ons team te komen versterken voor 2022.”
Citaat van Pål Anders Ullevåldseter. (Noorse enduro bondscoach):
“Dit zou voor Vilde een belangrijke stap kunnen zijn om erkend te worden in de juiste omgevingen. WPM Motors is een bekende speler in de enduro-industrie, dus we zijn erg blij voor Vilde»”