Waardige seizoens afsluiting voor MX Rookie Jeremy Knuiman

Voor Jeremy stond afgelopen zaterdag een Enduro wedstrijd in Harfsen op het programma en afgelopen zondag reden beide Rookies in Meijel de seizoens afsluitende wedstrijd bij de MON in de MX2 Inters klasse.

ONK Enduro Harfsen
Voor Jeremy zijn tweede Enduro wedstrijd in het Gelderse Harfsen, waar hij in de klasse E1 van start ging. Hierin zijn zowel 4 als 2-takt motoren tot en met 250cc toegestaan. Jeremy moest vanwege zijn leeftijd en zijn A1 rijbewijs op de 125cc van start. Wederom beschikbaar gesteld door Leo Molijn. Vooraf wisten we dat dit geen makkelijke opgave zou worden, maar het doel was Enduro ervaring en ritme op te doen voor de toekomst. Na de motor gekeurd en ingeleverd te hebben was Jeremy er klaar voor. Familie Blomer bedankt voor de hulp met de claxon.
Jeremy had zijn starttijd om 09:15u en om 16.45u zou de wedstrijd eindigen. Vanaf het begin had Jeremy zijn ritme goed te pakken. De enige spelbreker was de regen die de gehele dag aanwezig was. Drie proeven per ronde die hij op vrijdag reeds verkend had met Enduro legende Hans Vogels waren zwaar en Enduro waardig. Op een kleine schuiver na door de modder, verliep zijn dag goed en ging hij elke proef steeds beter rijden. Uiteindelijk kwam Jeremy uit op een 8e plaats met zijn 125cc tussen de 250cc’s. Tevreden en met leerzame bagage in zijn rugzak naar huis.