Zes keer Jong Oranje op het EK Enduro in Polen

Wie zijn het en waarom zijn ze hier?

Bas Klein HaneveldBas Klein Haneveld woont in Vorden en is van 1992. Zit op de MTS en won dit jaar twee wedstrijden in de N1 klasse. Rijdt deze EK in Polen om ervaring op te doen. Heeft zich niet aangemeld voor de Zesdaagse. Rijdt wellicht nog de andere EK’s. Blijft in Nederland bij de nationalen rijden dit jaar. Enduro-coach is Marcel Bulten. Gaat zoveel mogelijk met Erwin en Mark mee naar o.a. Bilstain. Volgrijder en hoofdsponsor: pa! Wordt ook ondersteund door HTC Rally Raid.

Rendo BoersmaRendo Boersma woont in Holten en is van 1992. Zit op school (internationale groothandel). Staat 3e in de N1. Wil wel naar de Zesdaagse in een clubteam. Volgrijder en coach en hoofdsponsor: Henk Boersma. Wordt verder ondersteund door motorcrosskleding.nl, JTX-Racing en Van Munster, Hellendoorn.

Stefan HageStefan Hage woont in Goes en is van 1992. Zit op het CIOS in Arnhem. Hij is de enige noppensporter daar. Won de N2 in Eindhoven. Wil dit jaar nog inter worden. Rijdt in principe alle EK’s en wil ook graag naar de ISDE Finland. Endurocoach is Hans Vogels. Grootste sponsor: Pa (Motor2000 in Heinekenszand).

Bob van TulderBob van Tulder woont in Lierop en is van 1988. Zit op school (Fontys Hogeschool). Staat 12e in de N2. Rijdt deze EK om ervaring op te doen. Wil dit jaar nog niet naar de Zesdaagse. Volgend jaar alle EK’s met het team van Bertus en Gerrit. Marcel Hordijk is zijn endurocoach en hier ook volgrijder. Thuis traint hij met Mark Smits. Hoofdsponsor is pa, met daarnaast natuurlijk de teamstruktuur en sponsoren van het Enduro-MX Team ARIETE – CHEVROLET VAN VEEN.

Marvin MoesMarvin Moes woont in Nieuw-Amsterdam (bij Emmen) en is van 1991. Zit op school (MBO werktuigbouwkunde). Staat 7e in de N1. Dit jaar lekker ervaring opdoen, misschien nog meer EK’s maar dit jaar geen zesdaagse. Coach: Geert Snellenberg en Arjan Evenhuis. Hoofdsponsor: Pa (en ma), Eef’s Motorshop, Haarden Specialazaak Emmen en daarnaast natuurlijk de teamstruktuur en sponsoren van het Enduro-MX Team ARIETE – CHEVROLET VAN VEEN.

Lucas Dolfing
Lucas DolfingKomt uit Elp bij Westerbork en hij is geboren in 1992. Zit op school en leert motorfiets-techniek. Was in Eindhoven 2e in de E1. Gaat niet alle EK’s rijden dit jaar maar daarna wel, als het kan. Zou wel naar de Zesdaagse willen. Zijn vader is zijn enduro-coach en grootste sponsor, naast Van de Vegt/TM Racing.