Cross country Harfsen zondag: twee spannende en zware wedstrijden

Alle foto’s van zondag. Uitslag: 3-uurs team / 2-uurs solo. Opnieuw soepel en goed georganiseerd door de HAMAC genoten we achtereenvolgens van een 3-uurs team wedstrijd en een twee-uurs solo. Die mochten dan over het inmiddels al aardig slechte parcours met veel stofsleuven in het bos. En genoeg warmte van boven met het strakke zonnetje. Met ruim 50 teams en daarna bijna 50 solo’s was het druk genoeg op het minimaal 6 minuten durende rondje. Maar endurorijders weten hoe ze snel en veilig moeten inhalen!
Bij de teams reden de KNMV zesdaagse clubteams buiten mededinging mee. Dus de snelste twee teams  (1. Lucas Dolfing/Tommy Jochems; 2. Rik Vierhuizen/Marc Zomer) kregen geen beker.
max-schwarteHet podium werd bezet door: 1. Max Schwarte/Siebe Winters; 2. Kaiya Brouwer/Danny Koerts; 3. Sylven Teunissen/Ruben Wagelaar.
Bij de solo’s haalde de nog licht geblesseerde Thierry Pittens het op één voor de ook nog geblesseerde Robin Nijkamp met Thijs Bulten op drie. Die blessures namen ze overigens van thuis mee; op het Peppelenbos had de EHBO niks te doen, ook fijn.
Tussen de twee wedstrijden door ook nog even een flitsende presentatie van de KNMV clubteams en van serviceteamnl. Check de foto’s en die mooie T-shirts zijn te koop. Daarmee steun je alle zesdaagse gangers!